اطلاعیه امتحانات نیمسال دوم ۹۹-۹۸

۳۰ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۲ کد : ۲۲۰۲ تصویری

اطلاعیه امتحانات مجازی دانشکده پزشکی

دانشجویان گرامی

پیرو برگزاری امتحانات دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران بصورت مجازی، نکات زیر جهت کاهش اضطراب و استرس شما دانشجویان عزیز یادآوری می گردد:

1. برنامه امتحانات دانشکده در درگاه اطلاع رسانی امتحانات مجازی و در صفحه دانشکده پزشکی نمایه شده است. خواهشمند است با توجه به تاریخ و برگزاری آزمون، حتما راس ساعت مقرر در سامانه حضور یابید تا با توجه به زمان تعیین شده برای آزمون، با کمبود وقت مواجه نگردید.
  2. جه اطلاع از نحوه آزمون مجازی به فیلمهای آموزشی موجود در درگاه اطلاع رسانی امتحانات مجازی مراجعه کنید.
  3. در آزمونهای تشریحی جواب خود را در محل مورد نظر در صفحه آزمون تایپ نمایید.
  4. درصورت بروز هرگونه اشکال در روند آزمون، سریعا با پشتیبانان دانشکده تماس بگیرید.
  5. دانشجویان گرامی توجه داشته باشید شماره تلفنهای پشتیبانان دانشکده به تفکیک رشته در درگاه اطلاع رسانی آزمونها قرار داده شده. لطفا یک پرینت از آن تهیه نموده و با توجه به رشته و مقطع خود و برای جلوگیری از اتلاف وقت و عملکرد بهینه، در صورت بروز مشکل فقط با پشتیبانان مرتبط تماس بگیرید.
  6. برنامه امتحانی خود را بررسی نموده و درصورت وجود همزمانی دو آزمون با یکدیگر، حداقل دو روز قبل از شروع آزمونها به آموزش یا پشتیبان مربوطه اطلاع دهید.
  7. برای پرهیز از بروز مشکل در هنگام قطع اینترنت، در شروع آزمون از کل سوالات عکس بگیرید و درصورت بروز مشکل در سیستم آموزش مجازی و یا قطع اینترنت، ابتدا با پشتیبان مربوطه تماس گرفته و مراتب را اطلاع دهید. سپس سریعا پاسخها را در فرمهای مربوطه (در درگاه اطلاع رسانی وجود دارد) وارد کرده و تا قبل از اتمام زمان آزمون به آدرس ایمیل دانشکده ارسال نمائید.

بدیهی است کلیه مسئولین ، استادان و کارکنان دانشکده تمامی تلاش خود را در جهت برگزاری امتحانات مجازی بنحو شایسته بکار می برند. لذا خواهشمند است درصورت بروز مشکل آرامش خود را حفظ نموده و با پشتیبانان دانشکده جهت رفع مورد، تماس بگیرید.

با آرزوی موفقیت برای همگی شما

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی